Projectbureau Valkenburg

 

 "Het VIP gebouw op voormalig vliegkamp Valkenburg is duurzaam gerenoveerd. Het gebouw wordt gebruikt door de projectorganisatie van het Rijksvastgoedbedrijf en door drone fabrikant Aerialtronics. Bij de duurzame renovatie zijn karakteristieken elementen zoals houten spanten opnieuw zichtbaar gemaakt. Daarnaast zijn materialen hergebruikt, zo zijn bijvoorbeeld  tafels gemaakt van hout uit het oude plafond. Door M. Visser Elektrotechniek is de nieuwe verlichtingsinstallatie en datainstallatie aangelegd. De gebruikte materialen passen goed bij het duurzame karaker van het gebouw en zorgen daarnaast voor een mooie afwisseling van modern en oud. Daarnaast zijn we erg tevreden met de flexibiliteit van M. Visser Elektrotechniek en de kwaliteit van het geleverde werk."

Maarten van Groenigen
Projectleider Transformatie en Beheer

Projectomschrijving

Opdrachtgever
: Rijksvastgoedbedrijf
Locatie
: Katwijk

Projectbureau Locatie Valkenburg is gevestigd in het voormalig VIP-gebouw van het MVKV.
Toen Marinevliegkamp Valkenburg nog in bedrijf was, werd hier de zogeheten VIP-afhandeling verzorgd. Een team van medewerkers was druk met het organiseren van aankomsten en vertrekken van hoogwaardigheidsbekleders en leden van het Koninklijk Huis.
Tegenwoordig is het gebouw in gebruik als projectbureau voor Project Locatie Valkenburg. Hier vinden vergaderingen en bijeenkomsten plaats. Ook is dit het start- en eindpunt voor de fietstochten over het terrein, die Project Locatie Valkenburg met enige regelmaat organiseert.