The Roast Room

“Over de kleinste details in The Roast Room is nagedacht: van de meubelstukken, de bars en de slagerij tot de bronzen details en het tegelwerk. Speciale verlichting, aangelegd door Visser Elektrotechniek, zorgt op verschillende momenten van de dag voor een andere sfeer. De toewijding waarmee The Roast Room tot stand is gekomen, is bijzonder te noemen.”

Management The Roast Room

Projectomschrijving

Opdrachtgever
: The Roast Room
Locatie
: Amsterdam

The Roast Room is de unieke en ambachtelijke vleesbelevenis van Amsterdam. Op de begane grond zit The Roast Bar, een brasserie-style restaurant én slager. Op de eerste verdieping is de Rottisserie gevestigd: een fine-dining restaurant. In The Roast Room draait alles om beleving: van dat wat er geserveerd wordt tot de elementen in het interieur. De twee restaurants hebben ieder een eigen sfeer. Sfeer die onder andere wordt bepaald door de verlichting.

Voor zowel de verlichtingsinstallatie als de complete data-installatie wendde The Roast Room zich tot Visser Installatietechniek.

Ons projectteam koos voor DALI. Een technisch geavanceerd lichtmanagementsysteem dat ervoor zorgt dat vooraf vastgelegde verlichtingsscènes en verlichtingseffecten kunnen worden gecreëerd. Zo past de verlichting perfect bij de verschillende sferen in de twee restaurants.

www.theroastroom.nl