Volkswagen M.de Koning

"We hebben led verlichting in onze showroom, receptie en afleveringsruimte toegepast. Hierbij besparen we niet alleen op stroomverbruik maar is er ook aan het milieu gedacht. Onze cliënten worden  ontvangen in onze receptieruimte met een moderne en lichte uitstraling. De modellen in onze showroom worden heel goed uitgelicht en de kleuren worden weergegeven zoals ze zijn. Zowel overdag als 's avonds.  Ook buiten is gebruik gemaakt van led verlichting. Door het moderne lichtplan ziet ons pand er zeer fraai en eigentijds uit.Tijdens de verbouwing hebben wij door kunnen werken en dat vroeg om een zeer flexibele houding van de mensen van M.Visser Elektrotechniek. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de prettige manier van samenwerken. Wij en onze Volkswagen modellen zijn klaar voor de toekomst."

M. de Koning
Volkswagen M. de Koning

Projectomschrijving

Opdrachtgever
: Volkswagen M.de Koning
Locatie
: Capelle aan den IJssel

Bij M.de Koning Autobedrijven in Capelle aan den IJssel heeft M.Visser Elektrotechniek de entree en showroom vernieuwd op het gebied van verlichting, elektra, data, inbraakpreventie en brandmelding.
Met name de verlichting is bijzonder te noemen. Gebruik makend van de meest moderne lichttechnieken hebben de entree, de showroom, de afleveringsruimte en ook het aanzicht van het pand een eigentijdse uitstraling gekregen.